Feesten met Sinterklaas in Cardo

GROESBEEK – Dit jaar is er paniek op het kasteel van Sinterklaas.

Als kindergoochelaar Winfried belt met de beeldtelefoon komen hij en de kinderen erachter dat Malle Pietje een fout heeft gemaakt.

Verkeerde plek

De pakjes voor de kinderen in de zaal worden door een Zwarte Piet met Pakjesbus 13 naar een verkeerde plaats in Nederland gebracht. De goedheiligman en Cheer Piet zijn in paniek. Winfried en de kinderen gaan samen op zoek gaan naar een oplossing. Sinterklaas stapt in de Klaasmobiel en zet de achtervolging in samen met Malle Pietje en P.P.

Krijgen kinderen toch nog een cadeau?

Zullen ze Pakjesbus 13 nog kunnen inhalen en de pakjes mee kunnen nemen, zodat de kinderen in de zaal hun cadeau tóch nog krijgen? Met ballonnen en magie zullen goochelaar Winfried en de kinderen hun best moeten doen en alles uit de kast moeten halen om het Sintfeest tot een goed einde te brengen. Als dit maar goed afloopt!

Komt Sinterklaas wel? Krijgt iedereen dit jaar wel een cadeau?

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 oktober, 2018 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »

2 reacties op “Feesten met Sinterklaas in Cardo”

  1. Wim zei:

    Witte of zwarte pieten .

  2. Gerrit zei:

    Groene verf = groen, wit brood = wit, rode roos = rood, bruine beer = bruin, witte tulp = wit, groen links = links, blauwe envelop = blauw, roze maandag = roze, gele gids = geel, en zwarte piet is zwart.