Schmidt Trucks koopt extra kavel op De Mies

GROESBEEK – Schmidt Trucks uit Groesbeek heeft een extra kavel gekocht op bedrijventerrein De Mies in Groesbeek.


Saat Velthuizen-Schmidt (links) en wethouder Irma van de Scheur.

63 jaar

Trucks is een bedrijf dat al sinds 1955 actief is in de demontage van trucks en opleggers. Het bedrijf heeft al een bedrijfspand op bedrijventerrein de Mies. Maar Carel Schmidt geeft aan: ‘’We zijn groeiende en hebben behoefte aan extra grond. Met name voor de opslag van truckcabines’’.

Meerdere kavels verkocht

Bedrijventerrein De Mies is een modern bedrijventerrein met vooral lokale bedrijven. Het bedrijventerrein blijft in trek bij de lokale ondernemers. In 2018 zijn er inmiddels drie kavels verkocht, waarvan een aan Garage de Ren, een aan Holding P. Kaal B.V. en dus een aan het Groesbeekse bedrijf Schmidt Trucks. Rikken Bouw en Thijs Leenders kochten vorig jaar een kavel.

Ook een kavel op een bedrijventerrein in gemeente Berg en Dal?

Geïnteresseerd in een kavel? Via Stef van der Graaf of via de website van de gemeente Berg en Dal kunnen ook andere geïnteresseerden informatie opvragen. Door een versnelde verkoop van bedrijfskavels is er nog maar 1,5 ha beschikbaar. Van deze 1,5 ha is ongeveer 2/3e alweer in optie.

Bedrijventerrein Hulsbeek

Daarom is de gemeente Berg en Dal bezig met de ontwikkeling van bedrijventerrein De Hulsbeek in Groesbeek. Als deze ontwikkeling doorgaat, komt er 1,8 ha bij. Maar ook hier zijn al gegadigden voor. Wees er dus snel bij!

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 22 oktober, 2018 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor Schmidt Trucks koopt extra kavel op De Mies

Reageren is niet toegestaan.