Fan-avond The Moonlights (2018/2)

GROESBEEK – Op zaterdag 3 november zal de tweede fan-avond van The Moonlights van 2018 plaatsvinden.

Locatie is De Hoeve in Groesbeek.

Ouderwets gezellig

Vanaf 20:00 uur zal de avond wederom in het teken staan van de sinds jaar en dag bekende gezellige avonden. Samen met Frank van Etten, Perry Stekhuizen, Justin de Wildt en natuurlijk onze eigen Moonlights zal het weer een ouderwets gezellige avond beloven te gaan worden.

Jubileum in 2020

Na deze avond zal volgend jaar langzaamaan begonnen worden met een grootse gebeurtenis in 2020; het jaar waarin The Moonlights 40 jaar en Fanclub The Moonlights 30 jaar bestaat. Dat wordt gevierd tijdens een groots Jubileumweekend. Maar eerst zullen er ook in 2019 nog twee geweldige fan-avonden gehouden worden bij De Hoeve.

Entree

Uiteraard is iedereen van harte welkom op 3 november bij De Hoeve. Leden hebben gratis entree en de normale entree voor niet-leden is 8,50 euro. De avond begint om 20.00 Uur en de zaal zal om 19.30 uur open gaan.

The Moonlights en het bestuur van Fanclub The Moonlights hopen iedereen te mogen verwelkomen en hopen er samen een wederom mooie avond van te gaan maken.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 25 oktober, 2018 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »

3 reacties op “Fan-avond The Moonlights (2018/2)”

  1. Petra zei:

    Gezellige muziek. Hopelijk wel gezelliger dan de vorige georganiseerde muziekavond aldaar want toen moesten er meerdere gasten weer eens ongezellig met elkaar op de vuist.

  2. Pvdc zei:

    Dat krijg je met deze doelgroep Petra. Triest maar waar

  3. Gerrit zei:

    Kunt u de kenmerken van deze doelgroep nadere specificeren Pvdc ?