[Foto’s] Burgemeestersontbijt 2018 Berg en Dal

GEMEENTE BERG EN DAL – Kinderen van groep 4 en 5 van basisschool Op de Heuvel in Groesbeek mochten dinsdagochtend ontbijten met burgemeester Mark Slinkman.


Burgemeester Mark Slinkman met leerkrachten en leerlingen van basisschool Op de Heuvel. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Nationaal Schoolontbijt

Zij deden dat in het kader van het Nationaal Schoolontbijt. Dit jaar is de 16e editie. Het thema van het Nationaal Schoolontbijt is dit jaar: “Een feestje voor iedereen”. In de week van 5 tot en met 9 november schuiven een half miljoen kinderen op 2.500 basisscholen aan de ontbijttafel.

Ontbijten

In de raadzaal van het gemeentehuis in Groesbeek lag brood en beleg voor de leerlingen. Ook een kommetje cruesli behoorde tot de opties. Sommige kinderen namen het er flink van, anderen waren iets bescheidener. Tijdens het ontbijt ging de burgemeester de kinderen af om een praatje met ze te maken.

Goed doel

Slinkman betaalde symbolisch voor het ontbijtje met een donatie van € 250,- aan Kinderpostzegels, dit jaar het goede doel van het Nationaal Schoolontbijt. Kinderpostzegels helpt kwetsbare kinderen met steun aan allerlei projecten. Één van de projecten is het aanbieden van kinderfeestjes voor de héle klas, waarbij scholieren op een speelse manier leren dat iedereen erbij hoort en niemand buiten de boot valt.

Na afloop was er nog een moment voor een groepsfoto, waarvan één zogenaamde “gekke-bekken-foto”.

[nggallery id=1057]

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 november, 2018 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor [Foto’s] Burgemeestersontbijt 2018 Berg en Dal

Reageren is niet toegestaan.