Sinterklaasintochten gemeente Berg en Dal 2018

GEMEENTE BERG EN DAL – Ook dit jaar komt de Sint met zijn Pieten naar de diverse dorpen in de gemeente Berg en Dal. Hieronder een overzicht van de bij ons bekende intochten binnen de gemeente Berg en Dal.


Sinterklaasintocht Groesbeek 2017. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Intocht Sinterklaas Groesbeek 2018

Op zaterdagmiddag 24 november om 14.00 uur wordt Sinterklaas ontvangen op het bordes van het gemeentehuis aan het Dorpsplein door burgemeester Mark Slinkman. Vanaf het verenigingsgebouw van fanfare Wilhelmina aan de Kloosterstraat vertrekt Sinterklaas voorafgegaan door fanfare Wilhelmina naar het gemeentehuis, waar Sinterklaas zal worden ontvangen door burgemeester Slinkman.

Sinterklaas heeft laten weten dat hij vergezeld zal zijn van zo’n twintig Pieten. Vanaf het bordes zal Sinterklaas de kinderen toespreken. Na de ontvangst zal DJ Disco Piet voor de nodige stemming zorgdragen op het Dorpsplein. Sinterklaas heeft vervolgens een Meet ’n Greet in de hal van het gemeentehuis waar de kinderen met Sinterklaas op de foto kunnen. Sinterklaas komt op uitnodiging van de Groesbeekse Ondernemers Vereniging naar Groesbeek.

Intocht Sinterklaas Beek-Berg en Dal 2018

De intocht gaat dit jaar plaats vinden op zondag 25 november. We halen de Sint en zijn gevolg op ter hoogte van de Kerkberg om 14.00 uur. Daarna gaan we in een lange stoet door het dorp heen en zullen we rond een uur of drie arriveren in het Kulturhus. Meer info staat op www.sintinbeek.nl

Intocht Sinterklaas Berg en Dal 2018

Lieve kindjes van het dorp Berg en Dal! Kunnen jullie ook niet wachten totdat Sinterklaas weer in het land is? Wij kijken in ieder geval met spanning uit naar zijn komst. Zoals altijd hebben we gevraagd of hij naar Berg en Dal wil komen en op zondag 25 november is het zover! Kom je dan ook?

Net als vorig jaar verwachten we de Sint en zijn Pieten rond 10.15u aan de Waldeck Pyrmontlaan (volg de klanken van Muziekgezelschap Edelweisz). Dan lopen we met z’n allen naar dorpshuis Kerstendal voor een gezellige ochtend! Het belooft weer gezellig te worden!! Tot de 25e allemaal!

Intocht Sinterklaas Millingen aan de Rijn 2018

Zondag 18 november komt de Sint weer samen met zijn zwarte Pieten naar Millingen. Hij zal om ongeveer 14:30 uur met de stoomboot aankomen bij de Loswal. De Sint en de Pieten vinden het erg leuk als er weer veel kinderen, ouders en opa’s en oma’s naar de Loswal komen om ze te begroeten! Meer info staat op www.sintinmillingen.nl

Intocht Sinterklaas Kekerdom 2018

Sinterklaas komt op 25 november naar Kekerdom. De Sint komt om 13:30 uur aan in de Scouwenburgsestraat. De kinderen verzamelen om 13:15 uur bij de school. In een optocht gaat de stoet door naar zaal UNA, waar de aankomst rond 14:00 uur zal zijn. Dan begint het programma. Wat er precies gaat gebeuren is nog een verrassing. Iedereen is van harte welkom.

Intocht Sinterklaas Leuth 2018

Sinterklaas komt op zondag 25 november naar Leuth. De intocht duurt van 14:00 uur tot 14:45 uur.

Intocht Sinterklaas Ooij 2018

De Sint is op 2 december vanaf 11:00 uur in dorpshuis De Sprong in Ooij. Het programma duurt tot 13:00 uur. Verzamelen om 11:00 uur bij De Speulplek.

Foutje tegengekomen? Mail dan naar info@degroesbeek.nl. Maakt u foto’s tijdens één van de intochten? Dan ontvangen wij die graag en kunnen ze naar hetzelfde mailadres gestuurd worden.

Bron: DeGroesbeek.nl, De Rozet en Het GemeenteNieuws


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 november, 2018 door Redactie DeGroesbeek with 5 reacties »

5 reacties op “Sinterklaasintochten gemeente Berg en Dal 2018”

 1. Wim zei:

  Witte of zwarte pieten .

 2. Kuul zei:

  Genne kwats gewoon zwart. ???

 3. Gerrit zei:

  Ik vindt groenteman ook niet meer kunnen……

 4. Wim zei:

  Zeker kuul eens .??

 5. guus vbalkom zei:

  swotte piete en ze wille gen swot betolt worre