Tweede bewonersavond Bedrijventerrein Hulsbeek

GROESBEEK – Woensdag 21 november 2018 is er een bewonersavond over bedrijventerrein Hulsbeek in het gemeentehuis, Dorpsplein 1 in Groesbeek.


Hier komt bedrijventerrein Hulsbeek. Op de achtergrond links de wijk “Bezembinder”, midden “Klompenmaker” en rechts sporthal Heuvelland. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

De bewonersavond begint om 19:30 uur en duurt tot ongeveer 21:00 uur. Bedrijventerrein De Hulsbeek is een nieuw bedrijventerrein tussen de Hulsbroek, Klompenmaker en de Mies.

Bestemmingsplan wijzigen

Het gebied heeft nu een agrarische bestemming. Om er een bedrijventerrein van te maken, moeten we het bestemmingsplan wijzigen. Op de bewonersavond willen wij met u in gesprek over de volgende punten:

• het opgestelde stedenbouwkundig plan;
• de vastgestelde uitgangspunten voor het bestemmingsplan;
• de procedures die nodig zijn voor het nieuwe bedrijventerrein.

Wat staat er in een bestemmingsplan en een stedenbouwkundig plan?

In het bestemmingsplan staat in grote lijnen hoe het gebied wordt ingericht, waar en hoe hoog mag worden gebouwd en hoe het gebied gebruikt mag worden. In het stedenbouwkundige plan staan meer details. Bijvoorbeeld hoe een weg er uit komt te zien, hoeveel bouwpercelen er komen en waar de bomen komen.

Bron: Gemeente Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 november, 2018 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor Tweede bewonersavond Bedrijventerrein Hulsbeek

Reageren is niet toegestaan.