Lars “Nase” Derks Prins Ummenie d’n 59e

GROESBEEK – Vrijdagavond is in een volle Nachtwacht bij De Linde in Groesbeek de nieuwe prins van carnavalsvereniging De Feestneus bekend gemaakt.

Lars Derks, beter bekend als “Nase”, mag zich Prins Ummenie d’n 59ste noemen. Tijdens het carnavalsseizoen 2018-2019 zal hij de scepter zwaaien over het Keulen van Gelderland.

Groesbeek-De Horst

Derks is geboren en getogen op De Horst en lid van CV De Feestneus sinds 2014. Zeg je “Nasepop” dan weet iedereen waar je het over hebt… de “afterparty” van de carnavalsoptocht op De Horst. Hij houdt van muziek, draait zelf als DJ, hij is groot fan van zowel de kermis als de carnaval en sinds 2012 lid van carnavalsvereniging Ons Tröpke.

Raad van Elf

In het dagelijks leven is hij werkzaam in de IT-branche bij “IT voor de zaak” in Groesbeek. Hij wordt bijgestaan door de raad van elf, de raadsdames en zijn presidenten Sjoerd de Haan, Bas Gijsberts en Rick Luijben. De hofdames zijn, Britt Derks, Jody Schaap, Lise Zilessen, Yvanka Coenen, Elke Hubers, Lindsay Kusters, Marloes de Bruin en Sophia Thissen. De hofschenker is Noud Peters

Prins Ummenie d’n 59ste Lars “Nase” Derks bracht tijdens de onthulling zijn carnavalsschlager ten gehore, Gèf oow hand mar oan mien. Zijn motto zal dit jaar zijn: Mè Carnaval get niks oan mien neus vurbej!

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 november, 2018 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »

3 reacties op “Lars “Nase” Derks Prins Ummenie d’n 59e”

 1. Andy Verstraaten zei:

  Lars, van harte gefeliciteerd namens cv ongeneujd! We gaan er een topcarnaval van maken.

 2. Wim zei:

  Lars van harte gefeliciteerd kerel maak er een mooie carnaval van

 3. Jos Janssen zei:

  Lars namens De Natte Trop
  Van harte gefeliciteerd.
  dit moet wel goed komen.
  ??????????