Kaf van het Koren Sing & Swing Festival 2018/2

GROESBEEK – Op zondag 25 november is er in De Linde in Groesbeek weer een editie van “Kaf van het Koren, Swing en Swing Festival”.

Elf smartlappenkoren doen deze dag een gooi naar deze ‘prestigieuze’ titel, waar de gezelligheid van samen zingen hand in hand gaat met samen swingen tijdens een flitsende afterparty.

Optredens

Voor dat het zo ver is treden alle smartlappenkoren twee keer op. Een optreden in De Tuinzaal en Studio 24 wordt door een deskundige jury onder leiding van juryvoorzitter Wim Bakker beoordeeld. Het andere optreden in de Nachtwacht of Club Perfect kent een wat losser karakter.

Deelnemende koren

Deelnemende koren zijn Hartkoor (Kerkerdom), De Madammekes (Nijmegen), ’t Losbandig Systeem (Buurmalsen), Deters Mix (Rosmalen), ’t Heijdse Vismaatjeskoor (Ter Heijde), Koor Amor (Den Bosch), Alle Hens (Driel), Dolle Diva’s (Nieuwegein), Die Schlagerfreunde (Berg en Dal), Ut Nimweegs Smartlappenkoor (Nijmegen) en Ochaarm (Groesbeek).

Aanvang programma 12:30 uur; entree gratis.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 november, 2018 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor Kaf van het Koren Sing & Swing Festival 2018/2

Reageren is niet toegestaan.