Beschonken Litouwers aangehouden in Groesbeek

GROESBEEK – De politie rukte dinsdagnacht uit voor een mogelijke inbraak die aan de gang zou zijn in Groesbeek.


Politie stockfoto. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Molenweg

Agenten stuitten op de Molenweg in het dorp op een Audi met Litouws kenteken. Omdat er in de nachtelijke uren niet veel verkeer in het heuveldorp rijdt is de auto staande gehouden.

Alcoholwalm

Bij het aanspreken van de bestuurder kwam er een flinke alcoholwalm door het raampje tegemoet. De bijrijder van de Audi verklaarde op zoek te zijn naar een pinautomaat. Aangezien hij had gedronken zou hij zijn vriend hebben laten rijden. Maar die bleek ook niet nuchter te zijn.

De ademanalyse wees uit dat de 42-jarige Litouwer 710ug/l had geblazen waar maar 220 is toegestaan. De man moest zijn rijbewijs inleveren.

Artikel met dank aan mediapartner Streekomroep RN7.

Bron/Tekst: Streekomroep RN7


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 28 november, 2018 door Redactie DeGroesbeek with 12 reacties »

12 reacties op “Beschonken Litouwers aangehouden in Groesbeek”

 1. Petra zei:

  Goed dat hij zijn rijbewijs meteen heeft moeten inleveren! Weliswaar ben ik van mening dat ze dat dan zodanig bij elke alcomobilst zouden moeten doen en niet bij de een wel en bij de ander niet. Daarbij ben ik er ook totaal niet happig op dat er steeds meer van die (voormalig) oostblok landers zich hier plaatsen, ofja worden geplaatst.

 2. Gabrielle zei:

  Worden deze controles enkel gedaan omdat het rustig was?

 3. Slade zei:

  Tja, bekende liedje. Veel van die Oost Europese, hier werkende, mannen lopen 1 op 1. Met de alcohol bedoel ik dan!
  Lopen in dorp (van “vakantiepark” ↔️ Supermarkt) rond met plastic tassen vol drank en nuttigen die overal waar ze maar willen. En dan zullen ze ook wel net zo gemakkelijk achter het stuur plaatsnemen.

 4. Kuul zei:

  Wat moeten die
  Smeerlappen hier.

 5. zo is het zei:

  het is wachten op het moment dat zo’n mafklapper iemand op de motorkap pakt. Maar ja,.. 1 Europa he..dan krijg je dit soort waardevolle bijdrages aan de maatschappij er gratis bij.

 6. Gerrit zei:

  Heel Nederland gaat naar de klote, helaas hoort ook Groesbeek daarbij.

 7. Maikel zei:

  Ik ben het er helemaal mee eens dat ze dit soort gasten hier achterwege moeten laten, en al helemaal als ze overal schijt aan hebben. Maar laten we even eerlijk zijn, de meeste nederlanders stemmen toch elke keer weer op dat tuig in den haag en in de gemeenteraden die dit allemaal mogelijk maken. Tja en terugdraaien zal niet meer gaan denk ik, daar hebben ze het al te ver voor laten komen ben ik bang.

 8. rowdy zei:

  Misschien moet Groesbeek zich maar onafhankelijk verklaren van Den Haag. Het heet hier niet voor niets het binnenste buitenland. Dan kunnen we ze terugsturen.

 9. rowdy zei:

  Hallo Maikel. Ik denk dat het systeem corrupt is. Daarom is de partij van Wilders niet de grootste wat het wel is. De meeste Nederlanders hebben op Wilders gestemd. Probleem is hoe weten wij dat van elkaar? (Kan alleen als ons geheugen collectief met elkaar is verbonden).Door manipulatie en corruptie kunnen zij ons van alles wijs maken.

 10. rowdy zei:

  Ik hoop dat ik ongelijk heb en dat onze huidige politieke leiders eerlijke en oprechte mensen zijn evenals ons systeem.

 11. rowdy zei:

  Ik denk dat ook wilders niet de oplossing van het probleem is Hijzelf zal vroeg of laat als zijn partij de grootste zou zijn ook niet eerlijk zijn en misschien corrupt.

 12. rowdy zei:

  Op korte termijn is Wilders wel de oplossing. Op lange termijn weet ik niet. Dat hangt af wat er aan de overkant van de oceaan gebeurt. Populisten blond is nu de mode en dat kan over 6 jaar anders zijn als ze aan de overkant van de oceaan kleur bekennen.
  Het kan zo maar zijn dat donkerbruin de haarmode is. Geert zal dan misschien zijn politieke veren afdoen(hij is geblondeerd)en dan kan hij zomaar bij donker bruin aansluiten en/of terugkeren bij de VVD. Nu is hij nog immuun voor de 2000 jaar oude ziekte.
  Misschien past hij zich wel aan bij Thierry. Maar zoals ik vaker zeg wij leven nu en niet in de toekomst.