Vrijwilligersavond Lichtjesavond Groesbeek 3 december 2018

GROESBEEK – Op 24 december 2018 zullen we, net als in voorgaande jaren, 2619 kaarsen plaatsen bij de graven op de Canadese Militaire Begraafplaats in Groesbeek.


De poster.

Instructies

De bij de uitvoering betrokken vrijwilligers zullen op 3 december worden geïnstrueerd over hun taken. Bijzonder is dat deze keer de militair attaché van Canada daarbij aanwezig is om te laten zien hoe de Canadese bevolking dit waardeert.

Donatie

Deze waardering wordt extra zichtbaar in de donatie die door het Canadese bedrijf ‘Nav Canada’ voor de ondersteuning van de lichtjesceremonie is verzameld. Gavin van Kuppeveld van ‘Nav Canada’ heeft zijn wortels in Berg en Dal en hij heeft ervoor gezorgd dat de inzameling in Canada een succes is geworden. Bij de inzameling heeft Gavin een poster van enkele meters lengte van de begraafplaats gebruikt om zo de donateurs een graf te laten kiezen. De donatie van ‘Nav Canada’ is bedoeld om de ceremonie ook in de toekomst mogelijk te maken.

Programma

Voor Gavin is door de stichting Lichtjesavond Groesbeek een programma samengesteld waarbij o.a. basisschool ’t Vossenhol, de Canadese Erebegraafplaats en het Bevrijdingsmuseum worden bezocht.

Info

Informatie: www.lichtjesavondgroesbeek.nl
Facebook: https://www.facebook.com/lichtjesavondgroesbeek
https://www.facebook.com/CandlesEveningatGroesbeek

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 29 november, 2018 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor Vrijwilligersavond Lichtjesavond Groesbeek 3 december 2018

Reageren is niet toegestaan.