Kerst, sfeer en meer Groesbeek 2018

GROESBEEK – Op 16 december is de vierde editie van Kerst, Sfeer en Meer.

De deuren van de Cosmas en Damianus kerk zijn vanaf 16.30 uur geopend.

Programma

Vivace start om 17.00 uur met het programma. Gedurende de avond zal El Mundo uit Nijmegen, Mannenkoor Maasbracht en Vocal Group New Challenge uit Heumen u in de sfeer van kerst brengen. Popkoor Trente PLus zal de avond rond 20.15 uur afsluiten .

Koek en sopie

Het is een in –uitloop concert, gratis entree. Op het Kerkplein zal er net als voorgaande jaren sfeervolle koek en sopie kramen staan

^JWi

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 december, 2018 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »

4 reacties op “Kerst, sfeer en meer Groesbeek 2018”

 1. Lambert zei:

  Doodzonde van sfeer en gezelligheid, die vakkundig om zeep is geholpen door de markt volledig uit te waaieren van Dorpsplein tot Mariendaal. Met de koude wind erbij was de beleving guur en grijs. Terwijl de sfeer vorig jaaar erg gezellig was in t park door de intimiteit en eenheid.. Meer dan 1000 jaar lintbebouwing in Groesbeek heeft de organisatoren van de markt kennelijk niet geleerd, dat lengte en uitstrekking geen gezelligheid brengt.

 2. Berry zei:

  Gezellig is klein en compact.
  Dit ligt niet aan de organisatie die wilde klein en compact blijven zoals vorig jaar rondom mariendaal
  De winkeliers van groesbeek wilde dit zelf zo ze wilde een graantje mee pikken en niks toeleggen om er echt iets moois van te maken in het centrum van Groesbeek. Ik was er rond 13.30 uur volk zat op de been. We moeten gaan kijken in wijchen malden en cuijk hoe ze het daar aanpakken.
  Markt schaatsen muziek winkels open. Zo het het voor iedereen tegenvallend. Ook de gemeente Berg en Dal is hier schuldig aan dit jaar moest de organisatie het stellen zonder subsidie. Met subsidies was de schaatsbaan er zeker weer gekomen.
  Winkeliers vereniging Groesbeek schaam je.

 3. Organisatie Kerst ,sfeer en meer zei:

  Sorry Lambert en Berry, ik begrijp even niet waar u op reageert??? U plaatst nu een reactie op een prachtig koren evenement dat al voor de 4 e editie georganiseerd wordt door Vivace en Popkoor Trente plus

 4. Stemmer zei:

  Dat geeft weer aan dat veel ‘reageerders’ eerst reageren en dan pas gaan denken… Eerst het artikel lezen is al helemaal te veel gevraagd. Mam man man wat een trieste bijdrage van Lambert en Berry.