Cd single The Moonlights en Sunstreams

GROESBEEK – Op Zondag 30 December a.s staat er vanaf 15.00 uur bij de Hoeve in Groesbeek een reuze gezellige middag gepland.


Foto: DeGroesbeek.nl

Samenwerking

Een unieke samenwerking van terug in de tijd. Bullensound en al vele mooie waardevolle avonden hebben ertoe geleid dat Angelien Liebers (dochter van de overleden Wim Liebers) en Sas Pouwels, samen zeker bekend als het alom bekende duo The Moonlights, met Johnny Meijers en Bert Krebbers mede de grondleggers van The Sunstreams samen 2 geweldige singles opgenomen hebben en deze op cd gezet hebben.

Cd single

Deze middag zal de cd uitkomen en iedereen wie daar bij wil zijn is uiteraard van harte welkom om er samen een gezellige mooie wederom waardevolle middag van te maken.

Entree

De entree deze middag bedraagt 5 euro en U bent dan direct in bezit van deze mooie cd Single.
U bent van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn op Zondag 30 December a.s bij de Hoeve in Groesbeek samen met The Moonlights & Old Sunstreams

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.
[relatedPosts]


Tags: , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 19 december, 2018 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor Cd single The Moonlights en Sunstreams

Reageren is niet toegestaan.