Ruitschade? ADCO is nu partner van AutoGlaz

U rijdt met uw auto en ineens zit er een ster of scheur in uw voorruit. Ontzettend vervelend natuurlijk, maar wat nog vervelender is, is dat u vaak kilometers verder dan uw woonplaats deze ruit moet laten vervangen door uw verzekering.


Foto: Ad Peters en Niels Rikken

Dat hoeft nu niet meer. ADCO Autoschadeherstel aan de Atelierweg in Groesbeek is nu partner van AutoGlaz wat ervoor zorgt dat zij voor alle verzekeringsmaatschappijen de ruit mogen vervangen binnen de dekking. Autoglaz is een gecertificeerde kwaliteitsketen aangesloten bij onder andere de FOCWA en Stichting Duurzaam Repareren.

“Ruitschades is één van de meest voorkomende schades, mensen willen dan snel geholpen worden en niet ver weg hoeven. Dat kunnen wij ze nu bieden”, zegt Niels Rikken. “Door het partnerschap met AutoGlaz kunnen wij snel autoruiten bestellen en vervangen.”

“Mensen kijken vaak op de groene verzekeringskaart, of worden vanuit de verzekeringsmaatschappij direct naar een bepaald bedrijf gestuurd, maar dat hoeft niet. Wij werken voor alle verzekeringen. Daarmee ontzorgen we ook de klant, want wij regelen alles met de verzekering en nemen ook de administratie uit handen”, vervolgt Niels.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 december, 2018 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor Ruitschade? ADCO is nu partner van AutoGlaz

Reageren is niet toegestaan.