Spinnen voor Equipe Mont Ventoux

GROESBEEK -Eén, twee of drie uur lekker aan de slag met je conditie en ondertussen een bijdrage leveren aan het goede doel.


Foto en rechten: Pluryn

Event

Het kan allemaal op donderdag 17 januari 2019 tijdens het Spinning Event van Equipe Mont Ventoux van Pluryn en Intermetzo.

3 uur spinning

In de boerderij op het terrein van Pluryn-locatie Jan Pieter Heije in Oosterbeek staan spinningfietsen en professionele instructeurs van 18.00-21.00 uur klaar. Iedereen kan meedoen: individueel, met collega’s, als sportploeg of met vrienden. Publiek is van harte welkom. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

Goed doel

Inschrijven kan via www.pluryn.nl/spinningevent. De kosten zijn €20, €37,50 of €55 voor respectievelijk één uur, twee uur of drie uur spinnen. De opbrengst komt geheel ten goede aan het fietsproject Equipe Mont Ventoux. Jongeren en volwassen cliënten van Pluryn en Intermetzo beklimmen in juni 2019 voor de zesde keer de 1911 meter hoge Mont Ventoux in Zuid Frankrijk.

Kemnade en Werkenrode Jeugd

Ook jongeren en volwassenen van Kemnade en Werkenrode Jeugd uit Groesbeek en Nijmegen doen mee aan Equipe Mont Ventoux. Ze bereiden zich samen met een vrijwillige fietsbuddy een half jaar lang intensief voor. Vaak hebben de deelnemers nog nooit op een wielrenfiets gezeten. Pluryn en Intermetzo gebruiken wielrennen als middel voor jongeren en cliënten om te werken aan een beter zelfbeeld. Ze bouwen zelfvertrouwen op en beleven een succeservaring, die hen de rest van hun leven bijblijft.

Meer weten over Equipe Mont Ventoux? Kijk op de site Pluryn.nl/samennaardetop

^JWi

Bron: Pluryn ism DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.
[relatedPosts]


Tags: , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 januari, 2019 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor Spinnen voor Equipe Mont Ventoux

Reageren is niet toegestaan.