Nieuwjaars stiltewandeling bij Wijnbouwcentrum

Groesbeek – Na de mooie Wandelingen van NAAR BUITEN op de donderdagochtend krijgt deze een vervolg.


Foto en rechten: Ron Hoenderboom

Stiltewandeling

De STILTEWANDELING. Deze was gepland op MIDWINTER maar kon door de weersomstandigheden helaas toen niet doorgaan. Daarom nu een herkansing in de start van het nieuwe jaar op 11 januari.

Belevenis

Tijdens deze ochtend gaan we de natuur op een andere manier beleven. In stilte samen met anderen genietend van de natuur en alles wat je daar bij jezelf en via je zintuigen tegenkomt.

Zintuigen

In de natuur worden je zintuigen op een hele andere manier geprikkeld. We ervaren alles om ons heen veel intenser, wanneer we onze ogen neus en oren volledig openstellen. Er zijn veel kleine dingen die we in de snelheid van het dagelijkse leven voorbij lopen, zoals de geur van een boom, of de geur van regen in het bos. Heb je ooit al eens regen geroken?
Dit is zo’n mooi voorbeeld van het gebruiken en ervaren van je zintuigen.

Geniet

Genieten van kleine dingen zoals een prachtig herfstblad of het geluid van een vogel. Daar krijg je alle ruimte toe in de stilte van de natuur. Je komt tot rust en door de stilte kom je meer in contact met jezelf, met je lichaam, je gedachten en gevoelens.

Loop

Deze ochtend start om 10:00 uur in het Nederlands Wijnbouwcentrum, waarna we na een korte inleiding, via de wijngaarden de bossen inlopen. Onderweg zal er voor een warme kop thee gezorgd worden en kunnen we met elkaar delen wat we allemaal tegenkomen. Uiterlijk twee uur later zijn we weer terug bij het wijncentrum waar we de ochtend al napratend afsluiten.

Aanmelden

Je kunt het Nederlands Wijnbouwcentrum vinden aan de Bredeweg 2 in Groesbeek. Je kunt kosteloos deelnemen en kennismaken met deze manier van wandelen. Ervaring is niet noodzakelijk, het wandeltempo is rustig. Zorg wel voor goede wandelschoenen en gepaste kleding. Bij te nat of guur weer gaat de activiteit niet door. Het is wel van belang om je even aan te melden via de mail: social@nederlandswijnbouwcentrum.nl of telefonisch via 06-10180321 (Ron Hoenderboom). Dit nummer is ook te gebruiken voor meer informatie.

^JWi

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.
[relatedPosts]


Tags: , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 januari, 2019 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »

2 reacties op “Nieuwjaars stiltewandeling bij Wijnbouwcentrum”

  1. Vraagbaak zei:

    Welke datum?

    EDIT: 11 januari 2019.
    ^JWi

  2. Ron Hoenderboom zei:

    Vrijdag a.s 11 januari om 10 uur