Werken met Jeugd bij Werkenrode Jeugd

GROESBEEK – Met een kennismakingsmiddag op dinsdag 29 januari hoopt Werkenrode Jeugd nieuwe begeleiders en stagiaires aan zich te binden.

Presenteren

Daarnaast grijpt de Plurynlocatie in Groesbeek de gelegenheid aan om zich opnieuw te presenteren in de regio. Werkenrode Jeugd aan de Nijmeegsebaan bestaat allang, maar de laatste jaren is de doelgroep sterk veranderd.

Veranderingen

Jongeren met een lichamelijke beperking maakten plaats voor jongeren die als gevolg van hun verstandelijke beperking, autisme of niet-aangeboren hersenletsel complexe problemen hebben en niet meer thuis kunnen wonen.

Aan de slag

Mensen die bij Werkenrode Jeugd als begeleider aan de slag willen, hebben minimaal een mbo4- of hbo-diploma (bijv. MMZ, SPW of Jeugdzorg, SPH, Pedagogiek) nodig. Een paar jaar ervaring in het werken met jongeren met complexe problemen heeft zeker voordeel. Werkenrode Jeugd biedt daarnaast stages aan voor derdejaars studenten mbo Maatschappelijke Zorg niveau 4 en vanaf tweedejaars hbo SPH, Pedagogiek en Social Work.

oriƫnteren

Op 29 januari kunnen belangstellenden voor een baan of een stage de locatie bekijken, in gesprek gaan met medewerkers en een informatiemarkt bezoeken. Aanmelden is noodzakelijk en kan via www.pluryn.nl/werkenmetjeugd. Hier is ook meer informatie te vinden.

^JWi

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.
[relatedPosts]


Tags: ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 januari, 2019 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor Werken met Jeugd bij Werkenrode Jeugd

Reageren is niet toegestaan.