Start zwemlessen de Lubert

GROESBEEK – Vanaf 28 januari start zwembad de Lubert aan de Cranenburgsestraat 23 D in Groesbeek met nieuwe zwemlessen.

Landelijke norm

Zwembad de Lubert is het enige zwembad in de hele gemeente Berg en Dal waar les gegeven wordt volgens de landelijke normen van de Nationale Raad Zwemveiligheid. Dit houdt in dat uw kind veilig leert zwemmen.

Zwemdiploma

Alle zwemlessen kunnen gevolgd worden bij de zwemschool van De Lubert en tevens kunnen hier ook de examens uitgevoerd worden. Door de erkenning die de zwemschool heeft is het niet noodzakelijk dat uw kind ergens anders moet afzwemmen voor het welverdiende zwemdiploma.

Kwaliteit

De kwaliteit van de zwemlessen zijn erg belangrijk en daarom zitten er per zwemlesgroep maximaal 8 kinderen. Uw kind krijgt dan de aandacht die het verdient. Ook worden de zweminstructeurs regelmatig bijgeschoold om op deze manier een goede kwaliteit te kunnen waarborgen.

Gratis

Bijkomend voordeel is dat kinderen die zwemles krijgen goed oefenen. Gedurende de zwemlesperiode kunnen kinderen die zwemles krijgen bij zwembad de Lubert dan ook gratis zwemmen.

Aanmelden

Aanmelden voor de nieuwe zwemlessen kan via onderstaande manieren: stuur een mail naar info@zwembadgroesbeek.nl of vul het contactformulier op de website in www.zwembadgroesbeek.nl of bel naar 024-3971448.

^JWi

Bron: Gemeente Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.
[relatedPosts]


Tags: , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 januari, 2019 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor Start zwemlessen de Lubert

Reageren is niet toegestaan.