Digitale hulp bij de bieb

GEMEENTE BERG EN DAL – Heb je een vraag over de computer, smartphone, tablet of andere digitale zaken?

Digitaal café

Kom dan dinsdag 5 februari van 10.00 tot 12.00 uur naar het Digitaal Café in Bibliotheek Groesbeek. Vrijwilligers staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Hulp

De bibliotheek biedt senioren een steuntje in de rug op digitaal gebied. Elke eerste dinsdag van de maand vindt in Bibliotheek Groesbeek van 10.00 tot 12.00 uur het Digitaal Café plaats. Vrijwilligers van KBO Groesbeek De Horst staan klaar om je te helpen met vragen over de computer, smartphone, internet of e-mail. Je kunt gewoon binnenlopen en het kost niets.

Cursussen

Wil je beter met de computer of tablet leren omgaan? De Bibliotheek Gelderland Zuid organiseert in Bibliotheek Groesbeek en Bibliotheek Beek-Ubbergen gratis ‘Klik & Tik’ cursussen en ‘Werken met de digitale overheid’.

Informatie

Interesse? Kijk voor meer informatie op www.obgz.nl/digitaal-vaardig www.obgz.nl/digitaal-vaardig of haal de folder ‘De bibliotheek helpt je digitaal op weg’ in de bibliotheek.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.
[relatedPosts]


Tags: ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 31 januari, 2019 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor Digitale hulp bij de bieb

Reageren is niet toegestaan.