Nieuw eetcafé opent in Groesbeek

GROESBEEK – Wij hebben er nog niet genoeg van in Groesbeek, per half Maart komt er nog een eetlocatie bij.

Plaats maken

Helemaal erbij komt het nieuwe eetcafé niet. Het huidige restaurant ‘Het Broertje’ aan de Burgemeester Ottenhofstraat gaat het veld ruimen. Per half Maart zal deze plek ingenomen gaan worden door Eetcafé Eten en Drinken.

Eetcafe

Inmiddels in Nijmegen al bekend met 2 locaties, Nijmegen-Oost en Nijmegen-Noord red., gaat eigenaar Michiel nu zijn geluk beproeven in Groesbeek. Lunch, diner en borrelhapjes voor een kleine prijs is de formule wat aangevuld zal gaan worden met producten uit de streek. Asperges, wijn en paling om zo maar even wat bekende Groesbeekse heerlijkheden op te noemen.

Locatie

Heel gelukzalig is de locatie tot op dit moment nog niet geweest. Het Broertje wat nu plaats gaat maken opende in Februari 2015 haar deuren nadat eerder op dezelfde locatie Grand Café De Ottenhof gevestigd was en ook haar deuren moest sluiten. De reden van de huidige sluiting is op het moment van schrijven niet bekend.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.
[relatedPosts]


Tags: ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 januari, 2019 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »

1 reactie op “Nieuw eetcafé opent in Groesbeek”

  1. Patje p zei:

    En michiel gaat het wel lukken? 3 Jaar geef ik hem.