Groesbeekse Esmée start Stichting Clini Prinses

GROESBEEK – Esmée de Bruin, een 19-jarige studente vaktherapie uit Groesbeek heeft sinds kort haar eigen stichting opgericht.


Foto en Rechten: Esmée de Bruin

Bekendheid

Zoals zij eerder al op de kerstmarkt in Groesbeek te zien was als Ariel, of te vinden was op verschillende grote evenementen, zo is zij nu vooral nog te vinden in ziekenhuizen of bij zieke kinderen thuis. “Ik deed dit eigenlijk al 3 jaar, en steeds meer begon ik me te beseffen dat ik het geluk van deze soms enorm ongelukkige kinderen, veel meer waard vond dan een openbaar evenement meedraaien”, zo verteld Esmée tegen DeGroesbeek.nl.

Stichting

In deze drie jaar lag de focus al geregeld op deze ernstig zieke kinderen, maar sinds kort heeft Esmée haar eigen stichting. “Ik noem de stichting “Stichting clini prinses”, waarin ik de vergelijking maak met het werk van een cliniclown, maar dan sierlijker en in het jasje van een prinses”. “Voor die 2 weken dat ik nu officieel een Facebook pagina heb is het al enorm druk, er komen geregeld aanvragen binnen, dus er is zeker behoefte aan”.


Foto: Ariel in actie, Rechten: Esmée de Bruin

Goed doel

Voor nu loopt het best goed, aldus een tevreden Esmée. Toch hoopt ze op meer bekendheid binnen Nederland om zo nog meer gezinnen die haar nodig hebben te kunnen bereiken. Het bereiken van haar goede doelen pagina kan men op Facebook doen via haar Pagina Stichting clini prinses, of via het volgende email adres: esmee.debruin112@gmail.com

Bron: DeGroesbeek.nl ism Esmée de Bruin


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.
[relatedPosts]


Tags: , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 28 januari, 2019 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor Groesbeekse Esmée start Stichting Clini Prinses

Reageren is niet toegestaan.