Schlagerfestival Groesbeek uitverkocht

GROESBEEK – Op zaterdag 9 februari wordt in sporthal Heuvelland aan de Ambachtsweg in Groesbeek voor de 32ste maal het traditionele schlagerfestival gehouden. Het evenement is helemaal uitverkocht. 

De sporthal is voor dit grote gebeuren al om 18.30 uur geopend. In totaal hebben zich 28 groepen aangemeld die hun carnavalsschlager vanaf 20.00 uur ten gehore zullen brengen, voor de jury de moeilijke taak om de drie winnaars aan te wijzen.

Verkleed

Prins Ummenie de 59 ste van Groesbeek heeft onlangs een oproep gedaan aan de bezoekers van het Schlagerfestival om verkleed naar sporthal Heuvelland te komen. Veel bezoekers hebben al laten weten het initiatief van Prins Ummenie te zullen ondersteunen. Afgelopen week heeft de loting plaats gevonden en alle schlagers zullen in zes blokken worden afgewerkt. Na middernacht zullen de winnaars bekend worden gemaakt.


Tags: , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 februari, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Schlagerfestival Groesbeek uitverkocht

Reageren is niet toegestaan.