Gemeente Berg en Dal wil financieel misbruik van ouderen tegengaan

GROESBEEK – De gemeente Berg en Dal wil voor iedereen een veilige gemeente zijn. Daarom ondertekenden 10 organisaties op 31 januari het samenwerkingsverband ‘Financieel veilig ouder worden in de gemeente Berg en Dal’. Met deze samenwerking willen de organisaties financieel misbruik van ouderen voorkomen en aanpakken.

Iedereen, jong en oud,  die zich zorgen maakt over financieel misbruik van ouderen kan bij de organisaties terecht. De organisaties delen kennis en ervaringen en ze helpen elkaar om kwetsbare ouderen te beschermen. Ook weten ze elkaar te vinden als er een vermoeden is van financieel misbruik.

Door samen te werken ontstaat meer bewustwording over financieel misbruik en wat je kunt doen om het te voorkomen. De gemeente Berg en Dal is een van de 10 ondertekenaars. De ondertekening vond plaats in het gemeentehuis in Groesbeek. Wethouder Irma van de Scheur ondertekende namens de gemeente Berg en Dal.

Heeft u vragen? Of wilt u met uw organisatie aansluiten bij het samenwerkingsverband? Kijk voor meer informatie op financieelveiligouderworden.com.

Foto: Gemeente Berg en Dal 


Tags: , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 februari, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Gemeente Berg en Dal wil financieel misbruik van ouderen tegengaan

Reageren is niet toegestaan.