Kom op de koffie bij drie boswachters

Woon jij vlak bij de Mookerheide of kom je wel eens genieten van het Groesbeekse bos? Wandel je regelmatig op de Sint Jansberg, ga je graag naar Heumensoord of geniet je regelmatig van de Bruuk?

Woensdagmiddag 27 februari is het weer tijd voor de maandelijkse koffiemiddag en kun je gezellig met de boswachters een gesprek aanknopen.

Aanwezig zijn Ellen Luijks, boswachter voor Natuurmonumenten in Heumensoord, Mookerheide en Sint Jansberg; Lydie van Santen, boswachter van Staatsbosbeheer in het Groesbeekse Bos en in de Overasseltse en Hatertse Vennen en Twan Teunissen, boswachter van de de Bruuk, de Gelderse Poort en de Duivelsberg. Samen verwelkomen je graag in onze gebieden. 

Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer willen graag weten waar je van geniet, waar je enthousiast over bent of waar je je aan stoort. Of kom gewoon langs voor een gezellig praatje.

Je bent van harte welkom op woensdag 27 februari tussen 15 en 17 uur in Landwinkel de Mookerheide op Landgoed de Mookerheide, Heumensebaan 2 in Molenhoek. De koffie staat klaar!


Tags: , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 februari, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Kom op de koffie bij drie boswachters

Reageren is niet toegestaan.