Ontdekkingstocht in het Hernense bos

HERNEN – Het zonnetje begint al aardig in kracht toe te nemen. Het is carnavalsvakantie voor de (klein)kinderen, tijd om met ze naar buiten te gaan!

De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen neemt (klein)kinderen en hun (groot)ouders op donderdag 7 maart mee op een ontdekkingstocht door het Hernense bos. De molenaar laat zien hoe een molen werkt.

De boswachter vertelt allerlei leuke weetjes over de natuur en laat de kinderen een aantal opdrachten doen. Zo komen ze spelenderwijs meer over het gebied te weten en zullen ze ontdekken of de natuur nog in winterrust is. Zit er leven in de boomknoppen? En houden alle dieren een winterslaap? Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Start: 14.00 uur op de parkeerplaats bij De Hernense Molen, gelegen aan de Molenhoek in Hernen. Duur: 1,5 uur. Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 6 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas. Reserveren is noodzakelijk via www.glk.nl/activiteiten. Informatie: Bert Vos, tel. 06-19717255 of Cor Custers tel. 06-44380502.

Foto: Geldersch Landschap & Kasteelen 


Tags: , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 19 februari, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Ontdekkingstocht in het Hernense bos

Reageren is niet toegestaan.