The Beatles Revival Band komt naar Berg en Dal

BERG EN DAL – Op vrijdag 22 maart 2019 komt The Beatles Revival naar Fletcher Hotel-Restaurant Erica te Berg en Dal. Zelfs de assistent-manager van de echte Beatles dacht dat hij John, Paul, George & Ringo hoorde toen hij The Beatles Revival band aan het werk zag.

Onwaarschijnlijk hoe deze jongens uit Tsjechië ‘the real thing’ benaderen. Dat ligt aan de kapsels, de kostuums en originele instrumentmerken als Rickenbacker, Gretsch, en Vox.

Maar de grootste gelijkenis zit ‘m in de muziek. Elk nummer wordt griezelig precies gebracht. Zelfs de bas wordt nog linkshandig gespeeld, net als Paul McCartney zelf. Als eerste niet Engelse band speelden ze drie concerten in de beroemde Cavern Club in Liverpool. En vanavond geniet jij van ‘Strawberry fields tot aan ‘The long and winding road.’ Geniet van The Beatles Revival in Berg en dal!

Support act FABruari Four 

De FABruari Four is 50 jaar te laat geboren. En daar zijn wij heel blij mee. Want hun zeer geloofwaardige vertolking van de echte FAB 4 wil niemand missen. De perfecte driestemmige vertolking van Beatle-songs wordt nog ondersteund door hun authentieke jaren 60 kleding. Biep, biep, biep, biep, yeah!

Wilt u deze kans niet missen en hier bij zijn? Bestel dan nu uw kaarten of geheel arrangement inclusief diner en/of overnachting via de balie van Fletcher Hotel-Restaurant Erica op de Molenbosweg 17, telefonisch via 024 – 684 35 14 of via www.fletcherevents.nl. Neem ook een kijkje op de site voor meer informatie over de vele evenementen van Fletcher Events.


Tags: ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 februari, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor The Beatles Revival Band komt naar Berg en Dal

Reageren is niet toegestaan.