Online belastingaangifte doen? De bibliotheek helpt je op weg!

GROESBEEK – De aangifte voor de inkomstenbelasting komt er weer aan: vóór 1 mei moet deze via de online omgeving van de Belastingdienst worden ingediend. Vind je het lastig om je belastingaangifte online te doen en heb je hier hulp bij nodig?

De Bibliotheek Groesbeek organiseert op zaterdag 9 maart en op dinsdag 12 maart een gratis informatiebijeenkomst. Je leert dan bij de Belastingdienst online je weg te vinden. Om mee te doen hoef je geen lid te zijn van de bibliotheek.

Op zaterdag 9 maart kun je van 12.00 tot 14.00 uur voor informatie over de belastingaangifte terecht in Bibliotheek Groesbeek. Dezelfde bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 12 maart van 15.00 tot 17.00 uur. Tijdens deze bijeenkomsten leggen docenten stapsgewijs uit hoe de aangifte werkt. Daarna kun je thuis zelf aan de slag. In de bibliotheek kun je ook gratis en veilig een computer en printer gebruiken voor de belastingaangifte of het aanvragen van een toeslag.

Je kunt je aanmelden in de bibliotheek of per e-mail via groesbeek@obgz.nl. Meer informatie? Neem contact op met Bart van Helvoort van de Bibliotheek Gelderland Zuid: bvhelvoort@obgz.nl of bel 024-3274950.

Digitaal vaardiger met hulp van de bieb

De Bibliotheek Gelderland Zuid organiseert ook de cursussen ‘Klik & Tik’ en ‘Werken met de digitale overheid’ voor mensen die (beter) met de computer willen leren omgaan. Tijdens de Klik & Tik cursus zet je je eerste stappen op het internet en tijdens ‘Werken met de digitale overheid’ leer je hoe je bijvoorbeeld een DigiD, huur- of zorgtoeslag aanvraagt. Kijk voor meer informatie op www.obgz.nl/digitaalvaardig of vraag ernaar in de bieb.

 


Tags: , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 maart, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Online belastingaangifte doen? De bibliotheek helpt je op weg!

Reageren is niet toegestaan.