Angela Groothuizen in Cardo Theater

GROESBEEK – ‘Ik gaa met je lueke binge’ staat er op de strippenkaart Angela Groothuizen 15 jaar geleden op moederdag kreeg van haar dochters. Nu Angela 60 wordt en haar dochters groot zijn is het hoog tijd om die strippenkaart te gaan innen.

Na een pauze van twee seizoenen komt Angela met een meeslepend nieuw theaterprogramma, samen met haar muzikale kompaan Nico Brandsen. Ze hebben wat te vieren, na 25 jaar in de theaters met elkaar. Maar Angela is niet van de jubilea, van het omzien in nostalgie. Welnee, da’s zonde van de tijd. Voorwaarts! Toch, hoe nu verder? Met een beetje mazzel heeft ze nog een derde deel van haar leven voor zich liggen. Tot dusver was het allemaal behoorlijk ‘luek’, maar niet alles is gelukt. En ze heeft nog genoeg dromen die uit mogen komen.

In Lueke Binge bepaalt Angela haar positie in deze steeds sneller draaiende wereld. Deze rasverteller grijpt je bij de kladden met een mooi verhaal en beeldschone liedjes.

Angela Groothuizen – Lueke Binge
Donderdag 21 maart
Zaal open 19.30 uur, Aanvang 20.00 uur
Zitconcert
Prijs € 18,00

Cardo Theater
Nijmeegsebaan 9
6561 KE GROESBEEK

Foto: © Marthe Hennink 


Tags: , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 maart, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Angela Groothuizen in Cardo Theater

Reageren is niet toegestaan.