Allereerste Struingids verschenen

REGIO – Begin maart is de eerste Struingids verschenen, een handige gids over wandelen en ontdekken langs de rivieren.

Er staat veel informatie in over natuur, landschap, cultuur en natuurlijk mooie routes om te struinen. De gids is een initiatief van Rivier Actief en Studio Finton, en gemaakt met mensen die in het gebied wonen en/of werken. Het enthousiasme van deze mensen heeft ervoor gezorgd dat er elk voorjaar een Struingids komt.

Een greep uit  de onderwerpen: 

Boswachter Twan Teunissen neemt je mee naar zijn favoriete plekken in de Millingerwaard. Kasper Heineke vertelt hoe hij al 10 jaar kinderen onvergetelijke jeugdherinneringen aan de Waal meegeeft. Lex Roeleveld ging op zoek naar ‘Bomen van Betekenis’.

Verder krijg je een kijkje in een aantal projecten in de uiterwaarden, waar in snel tempo agrarische of industriƫle gebieden worden omgetoverd tot natuurparadijs.

De gids is gratis te verkrijgen op diverse ophaalpunten in het rivierengebied. Deze zijn te vinden op www.struingids.nl. Op de website is ook de digitale versie te lezen.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 maart, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Allereerste Struingids verschenen

Reageren is niet toegestaan.