Fotolezing ‘Lang leve de lente’ in Bibliotheek Groesbeek

GROESBEEK – Ook zo’n zin in de lente? Kom dan zeker op woensdag 20 maart naar de fotolezing ‘Lang leve de lente’ van natuurfotograaf en bioloog Helma Groenen in Bibliotheek Groesbeek. Van 20.00 tot 21.30 uur laat zij haar mooiste lentefoto’s zien en vertelt hierbij enthousiast over het ontluiken van de natuur.

Natuurfotograaf en bioloog Helma Groenen bracht de eerste 25 jaar van haar leven door aan de rand van het natuurreservaat ‘De Bruuk’ nabij Groesbeek. Tijdens deze lezing vertelt Helma aan de hand van haar foto’s over het losbarsten van de natuur in de lente. Ze sluit af met een vogelquiz met beeld en geluid om kennis te testen of op te doen. Haar lezing is onderdeel van de collegereeks ‘Universiteit van Groesbeek’, waarbij regionale experts aan het woord worden gelaten.

Bibliotheekleden en studenten betalen €2,50, overige bezoekers kopen een kaartje voor €4,-. Kaarten zijn verkrijgbaar in de bibliotheek of via www.obgz.nl/uni-groesbeek.

Koop op tijd je kaartje, want het aantal plaatsen is beperkt.

Universiteit van Groesbeek: “Lang leve de lente”, door Helma Groenen

Woensdag 20 maart

20.00 tot 21.30 uur

Bibliotheek Groesbeek

Leden en studenten € 2,50 | overige bezoekers € 4,-


Tags: , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 13 maart, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Fotolezing ‘Lang leve de lente’ in Bibliotheek Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.