Cardo Theater: The Kik – Hertaalt!

GROESBEEK – In 2014 debuteerde The Kik in de theaters met De Veelste Grote Nederbiet Sjoo (een ode aan de Nederlandstalige beatmuziek van weleer) en werd eind 2015 alweer afgetrapt met de voorstelling Met De Deur In huis. Hierin stortte de band zich op kleinkunst-materiaal dat gaandeweg een inspiratiebron bleek voor hun onlangs verschenen, derde album Stad & Land.

In het nieuwe seizoen houdt The Kik vast aan het idee om in hun theatershows iets totaal anders te brengen dan op de reguliere podia en festivals. Hun optredens als huisband van De Wereld Draait Door kregen bekendheid omdat de band maandelijks bekende hits hertaalde en daarmee aansloot op de gesprekken aan tafel. Hierna kwam van vele kanten de vraag om liedjes van een nieuwe, Nederlandse tekst te voorzien.

Zo ontstonden de afgelopen jaren meer dan veertig nieuwe liedteksten die veelal vaak eenmalig werden uitgevoerd bij onder andere Giel Beelen (Schuilen Bij Jou, In Your Arms van Chef’ Special), De Beste Zangers Van Nederland (Wat Je Achterliet, Rolling In The Deep van Adèle), Radio 1 (Bankje In De Zon, Sunny Afternoon van The Kinks) en De Zomer Voorbij (Het Wordt Weer Zomer, Massachusetts van The Bee Gees). Voor dit nieuwe programma maakte The Kik een selectie uit dit repertoire en vertelt Dave von Raven op humoristische wijze de achterliggende verhalen.

The Kik – Hertaalt!

Donderdag 11 april, zaal open 19.30 uur, aanvang: 20.00 uur. 

Zitconcert, prijs € 20,10.

Cardo Theater, Nijmeegsebaan 9, 6561 KE GROESBEEK.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 22 maart, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Cardo Theater: The Kik – Hertaalt!

Reageren is niet toegestaan.