Mediumavond in De Mallemolen

GROESBEEK – Vrijdag 29 maart wordt er een mediumavond georganiseerd in De Mallemolen. Deze avond staat onder leiding van Harald en Margo.

Harald is journalist en daarnaast een bekend spiritueel werker in Amsterdam. Hij werkt met energie die vanuit zijn handen vanzelf naar de plekken in het lichaam worden getrokken, waar healing nodig is. Terwijl hij dit doet krijgt hij soms beelden door die belangrijk zijn voor de cliënt. Deze beelden zijn vaak een aanvulling op wat Margot op dat moment door krijgt.

Margot is vanaf jongs af aan paragnost. In allerlei vormen krijgt ze boodschappen en inzichten door vanuit de spirituele wereld.  Haar praktijk bestaat inmiddels al meer dan 25 jaar. Ze is bekend binnen de televisiewereld en lost samen met de recherche zaken op. Samen mogen ze boodschappen doorgeven vanuit de spirituele wereld.

Tijdens de mediumavond geeft Harald in de zaal korte healingen aan mensen die het nodig hebben en ervoor open staan om dit te ontvangen. Margot geeft u boodschappen door vanuit de spirituele wereld. Deze boodschappen worden vanaf een foto gelezen van uw dierbare die overleden is. Foto’s mogen worden meegebracht en op een tafel gelegd.

Soms komen er ook spontane boodschappen door zonder de foto. Deze avonden blijken telkens weer opnieuw mooie opzienbarende avonden te zijn. Die in velerlei opzicht inzichten, genezing en troost kunnen bieden.

Aanvang 20.00 uur, de zaal gaat open om 19.30 uur. 

Meer informatie: www.mallemolengroesbeek.nl


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 24 maart, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Mediumavond in De Mallemolen

Reageren is niet toegestaan.