Tino Martin zegt ‘ja’ tegen Koningsdag De Wolfsberg

GROESBEEK – De Nederlandse zanger Tino Martin komt op 27 april naar het Koningsdagfeest in de tuin van hotel-restaurant De Wolfsberg in Groesbeek.

Al enige tijd stond deze rasartiest op het wensenlijstje bij de organisatie en dit jaar deed zich de kans voor om Tino Martin op het programma bij te schrijven. De Nederlandse zanger verkoopt met eigen concerten moeiteloos het Ziggo Dome uit en op een dag als Koningsdag is hij een zeer gewilde gast op ieder oranjefeest.

De line-up voor 27 april was al afgerond, maar deze kans wilde de organisatie niet voorbij laten gaan. Tino heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een artiest die zowel geliefd is bij jong als oud. Met meezingers als ‘Doe wat je wil’, ‘Jij liet me vallen’ en ‘Laat me leven’ is Tino Martin anno 2019 hip en happening. De Hagenees doet Groesbeek aan in de aanloop naar zijn grootste concert uit zijn carrière tot nu toe in het Olympisch Stadion in Amsterdam.

Tino Martin is niet de enige die zijn opwachting maakt op het grote podium in de tuin van het hotel-restaurant in Groesbeek. VOF de Kunst, bekend van hits als ‘Suzanne’ en ‘Een kopje koffie’ is reeds bevestigd. De band onder leiding van Nol Havens toert langs de poppodia om het 35-jarig bestaan van wereldhit ‘Suzanne’ te vieren en slaat Groesbeek niet over.

Ook Nederlands bekendste Elvis-imitator Bouke met 12-mans liveband en de populaire mashup coverband Daredevils staan op het programma voor de twaalfde editie van dit Koningsdagfeest.

De jaarlijkse buitenevenementen bij De Wolfsberg staan in een grote regio bekend om de uitstekende live bands, gemoedelijke sfeer en de mooie locatie aan de rand van de bos.

Tickets voor 27 april zijn te koop voor € 16,- bij De Wolfsberg, Bruna Groesbeek, The Read Shop Malden en online via tributeparty.nl.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 22 maart, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Tino Martin zegt ‘ja’ tegen Koningsdag De Wolfsberg

Reageren is niet toegestaan.