Achterban clubs en verenigingen in Groesbeek brengen 5.650 euro bij elkaar voor clubkas   

GROESBEEK – Een mooie opsteker voor drie verenigingen in Groesbeek. Dankzij hun achterban kwam er bij deze clubs in 2018, 5.650 euro extra binnen in de clubkas.

De achterban steunt haar vereniging door specifiek voor deze club mee te spelen met de VriendenLoterij. De helft van ieder lot waarmee zij meespelen, gaat direct naar de clubkas. Opbrengsten worden zoal besteed aan een nieuw trainingsveld, een opknapbeurt van een clubhuis en hulp aan jong en oud in de regio. hv Groesbeeks Glorie haalde het hoogste bedrag op, namelijk 2.835 euro.

Meespelen voor je eigen club 

In Nederland genereren enkele duizenden clubs, verenigingen en stichtingen via de VriendenLoterij extra inkomsten. Zij dragen daarmee bij aan gezondheid en welzijn in hun eigen regio. Dit jaar is er een recordopbrengst van ruim 5,8 miljoen euro uitgekeerd.

De VriendenLoterij is hierdoor een structurele financier voor veel organisaties. Clubs en verenigingen die nog niet aangesloten zijn, kunnen zich aanmelden via: www.vriendenloterij.nl/clubs


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 27 maart, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Achterban clubs en verenigingen in Groesbeek brengen 5.650 euro bij elkaar voor clubkas   

Reageren is niet toegestaan.