Aangepaste dienstverlening Pantein op 6 april

BEUGEN – Op zaterdag 6 april 2019 vindt gedurende de nacht tot 15.00 uur in de middag groot onderhoud plaats aan het ICT-netwerk van Pantein. Als gevolg van de werkzaamheden is de dienstverlening van Pantein aangepast.

Dit betekent dat het Maasziekenhuis, de Thuiszorg en Zorgcentra van Pantein gedurende deze periode per mail níet bereikbaar zijn. Telefonisch zijn zij wél bereikbaar. Patiënten die zijn opgenomen in het Maasziekenhuis of gebruik maken van Thuiszorg of de diensten van Zorgcentra Pantein kunnen tijdens de werkzaamheden blijven rekenen op goede zorg- en dienstverlening.

Maasziekenhuis

Bij het Maasziekenhuis zijn de Spoed Eisende Hulp, operatiekamers en Radiologie gesloten vanaf middernacht tot 15.00 uur in de middag. Met omliggende ziekenhuizen en ambulances zijn afspraken gemaakt over goede doorgang van zorg. De Huisartsenpost in het Maasziekenhuis blijft op de gebruikelijke tijden wel geopend.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 april, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Aangepaste dienstverlening Pantein op 6 april

Reageren is niet toegestaan.