Nieuw in Groesbeek: het COPD-café

GROESBEEK – Het leven met COPD kan (soms) zwaar zijn. Gewone zaken in het dagelijkse leven, waar je eerder niet bij stil stond, kunnen veel moeite en energie vragen. Meedoen aan activiteiten, een keer erop uit gaan is niet voor iedereen vanzelfsprekend en soms zelfs bijna onmogelijk.

Voor de mensen met COPD die er toch een keer uit willen is er nu het COPD-café. Het COPD-café is maandelijks op een maandag in de Mallemolen aan de Kloosterstraat 11. De feestelijke opening is op 15 april van 15.00 tot 17.00 uur. De twee volgende data zijn op 20 mei en 17 juni. Voor koffie en thee wordt gezorgd.

Er even uit gaan is gezellig en het kan ook fijn zijn om eens met lotgenoten te praten en te horen hoe zij omgaan met de lastige dingen in het leven, of samen te praten over waar je plezier aan kunt beleven. Ook zorgen we voor iets extra’s dat leuk, interessant en/of gezellig is!

Het café is georganiseerd samen met de fysiotherapeuten en de beweegcoach. Zij zullen ook aanwezig zijn en kunnen bijvoorbeeld vragen beantwoorden.

Wilt u komen en hebt u geen vervoer, òf wilt u komen en kunt u nog iemand mee nemen die geen vervoer heeft? Laat het de organisatie weten door te bellen of mailen naar Forte Welzijn: (085) 040 60 66 of info@fortewelzijn.nl.

 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 5 april, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Nieuw in Groesbeek: het COPD-café

Reageren is niet toegestaan.