Vervolgbijeenkomst Dorpsagenda Ooij

OOIJ – Op donderdag 18 april om 19.30 uur in Dorpshuis De Sprong vindt de vierde bijeenkomst van de Dorpsagenda Ooij plaats. 

In deze bijeenkomst wordt de voortgang van de verschillende werkgroepen teruggekoppeld. Daarnaast wordt er van gedachten gewisseld over hoe het eindverslag van de Dorpsagenda aangeboden moet worden aan de gemeente. 

De initiatiefnemers hopen dat nog meer inwoners dan nu het geval is, zich in willen zetten voor Ooij. Daarom worden niet alleen leden van de werkgroepen, maar alle ge├»nteresseerden en betrokken dorpsbewoners ook weer van harte uitgenodigd voor deze bijeenkomst. Mocht je je willen inzetten voor een ander idee dan die nu zijn opgepakt, mail dan naar dorpsagenda.ooij@gmail.com en meld je idee aan.

Van het proces van de Dorpsagenda Ooij tot nu toe en de uitslag en idee├źn is een uitgebreid verslag. Mocht je dit willen ontvangen, stuur een mail en het wordt naar je verzonden. Ook is men opzoek naar nieuwe leden voor de werkgroep Dorpsagenda Ooij. Heb je interesse of wil je hierover meer informatie, stuur een mail.  

Tot ziens donderdag 18 april om 19.30 uur in Dorpshuis De Sprong. 

De initiatiefnemers voor de Dorpsagenda Ooij zijn inwoners uit Ooij: Emile Verstege en Renata de Vos. Forte Welzijn ondersteunt dit project praktisch en inhoudelijk.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 april, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Vervolgbijeenkomst Dorpsagenda Ooij

Reageren is niet toegestaan.