Kom op de koffie bij drie boswachters

MOOKERHEIDE – Woon jij vlak bij de Mookerheide of kom je wel eens genieten van het Groesbeekse bos? Wandel je regelmatig op de Sint Jansberg, ga je graag naar Heumensoord of geniet je regelmatig van de Bruuk?

Woensdagmiddag 17 april is het weer tijd voor de maandelijkse koffiemiddag en kun je gezellig met de boswachters een gesprek aanknopen.

Dit keer is boswachter Ellen Luijks van Natuurmonumenten niet alleen aanwezig in Landwinkel de Mookerheide op Landgoed Jachtslot de Mookerheide.

Ze wordt vergezeld door Lydie van Santen, boswachter van Staatsbosbeheer in het Groesbeekse bos en de Haterse Vennen. Samen verwelkomen je graag in onze gebieden. 

Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer willen graag weten waar je van geniet, waar je enthousiast over bent of waar je je aan stoort. Of kom gewoon langs voor een gezellig praatje. Je bent van harte welkom op woensdag 17 april tussen 15 en 17 uur in Landwinkel de Mookerheide op Landgoed de Mookerheide, Heumensebaan 2 in Molenhoek. De koffie staat klaar!


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 13 april, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Kom op de koffie bij drie boswachters

Reageren is niet toegestaan.