COPD café in Groesbeek

GROESBEEK – Het eerste COPD-café is geweest en het was gezellig. Over veel onderwerpen is uitgewisseld, gewoon aan tafel met elkaar en echt niet alleen over het leven met copd.

De bezoekers wilden graag meer weten over personenalarmering, over de vergoedingen en mogelijkheden bij fysiotherapie en over wat een ergotherapeut kan betekenen. Zij komt dat in juni vertellen. Tijdens het copd-café worden de vragen beantwoordt van bezoekers. 

Het leven met copd kan (soms) zwaar zijn. Gewone zaken in het dagelijkse leven, waar je eerder niet bij stil stond, kunnen veel moeite en energie vragen. Meedoen aan activiteiten, een keer erop uit gaan is niet voor iedereen vanzelfsprekend en soms zelfs onmogelijk. ´Je denkt altijd over wat de beste route is om ergens te komen en of dat haalbaar is´, aldus een bezoeker. Dit werd zeer herkend. Maar, zoals een ander vertelde: aan de buitenkant zie je niet hoe moeilijk het soms is en daardoor kunnen mensen denken dat je je aanstelt.

Wilt u hier ook bij zijn? Het copd-café is er maandelijks op een maandag, behalve in de zomermaanden. U bent tot de zomer welkom op maandag 20 mei en 17 juni in De Mallemolen, van 15.00-17.00 uur. Voor koffie en thee wordt gezorgd.

Wilt u graag komen en hebt u geen vervoer? Laat het de organisatie weten, dan zorgen zij er voor. Telefoon Forte Welzijn: 085-040 60 66 of info@fortewelzijn.nl.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 19 april, 2019 door Be Heerder with Comments Off on COPD café in Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.