School’s Cool Overbetuwe zoekt mentoren

GROESBEEK – School’s Cool is een organisatie die kwetsbare, maar kansrijke leerlingen in het basis- en Voortgezet Onderwijs koppelt aan vrijwillige mentoren.

Zij geven kinderen/ jongeren die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken wekelijks ondersteuning bij schoolse zaken. De kracht van dit project is het bieden van ondersteuning op maat.

Belangrijk hierbij is dat de leerling plezier in school blijft houden en het vertrouwen in eigen kunnen groeit. Mentoren lopen gedurende langere periode met de leerling mee. Ze helpen bijvoorbeeld bij het plannen, brengen structuur in het maken van huiswerk, herhalen leerstof, vergroten het zelfvertrouwen maar ook begeleiden ze bij het aangaan van nieuwe vriendschappen.

De organisatie is op zoek naar betrokken vrijwillige mentoren die het verschil willen maken in het leven van een kind/ jongere. Heeft u affiniteit met kinderen of jongeren lijkt het u leuk om als mentor in Overbetuwe iets te betekenen voor deze doelgroep?

Heeft u zin/ tijd om wekelijks 1-2 uur te besteden aan dit project?

Neem dan contact op met Daniëlle van Deutekom, coördinator School’s Cool Overbetuwe. Mail: danielle.van.deutekom@fortewelzijn.nl of bel: 06 23389641.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 27 april, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor School’s Cool Overbetuwe zoekt mentoren

Reageren is niet toegestaan.