Buurtbewoners in Groesbeek helpen elkaar!

GROESBEEK – Buurtklus, een initiatief van buurtbewoners in Groesbeek, is er voor hen die er alleen voor staan en geen middelen hebben om iemand voor hun klus te betalen. De buurtbewoners die Buurtklus organiseren kunnen bewoners in Groesbeek helpen met kortdurende klussen.

Dit kan zijn:

– Klusjes zoals; ophangen van spullen, kleine reparaties, klein tuin onderhoud.

– Korte ritjes naar het ziekenhuis.

– Vragen over hardware en software (basis) van computers en laptops.

– Op orde brengen van huis en/of administratie.

De klussen kunnen in overleg op een verantwoorde manier door buren worden opgelost in Groesbeek. U bent en blijft zelf verantwoordelijk voor de klus en bent zelf aanwezig bij het uitvoeren van de klus. Het gaat om onderlinge burenhulp en er wordt geen controle uitgevoerd over wat onderling wordt afgestemd.

Kunt u wel een buurman of buurvrouw gebruiken die u komt helpen? Bel dan op werkdagen tussen 09.00-13.00 naar het servicebureau van Forte Welzijn: 085-0406066. Vermeldt hierbij ‘Buurtklus’.

Klussende buurtbewoners gezocht in Groesbeek

Wilt u ook buurtbewoners helpen met klussen, meld u dan aan door een e-mail te sturen naar lisanne.bron@fortewelzijn.nl. Woont u niet in Groesbeek, maar wilt u wel uw buren helpen met klussen? Dan kunt u een e-mail sturen naar info@fortewelzijn.nl.

Buurtklus en haar vrijwilligers wordt ondersteund door de samenwerking Sociaal Team Groesbeek en Opbouwwerk van Forte Welzijn.

 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 28 april, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Buurtbewoners in Groesbeek helpen elkaar!

Reageren is niet toegestaan.