Vrijwilligerswerk in Berg en Dal

BERG EN DAL – Vrijwilligerswerk is onmisbaar in onze huidige samenleving en wordt op veel plekken gedaan en/of gevraagd. Zo worden er mensen gezocht om iets voor ouderen te betekenen, om een gastvrouw of –heer functie te bekleden of om een voetbalteam te coachen.

Het Vrijwilligerssteunpunt van de gemeente Berg en Dal verzamelt alle vacatures uit de gemeente en bemiddelt potentiële vrijwilligers aan de organisatie die de vacature heeft geplaatst. De vacatures die het Vrijwilligerssteunpunt deze keer uitlicht zijn:

Dorpshuis Kerstendal in Berg en Dal zoekt vrijwilligers die het leuk vinden op verschillende momenten in de week bardiensten te verzorgen, of koffie en thee te schenken tijdens activiteiten of de inkoop en voorraadbeheer van de bar te verzorgen.

Binnen Pluryn zijn er diverse mogelijkheden om een maatje te zijn voor iemand. Bijvoorbeeld om samen een uitstapje te maken naar de dierentuin of zwemmen, fietsen. Of vind u het leuker om te helpen bij theater maken of een andere groepsactiviteit?

Bent u geïnspireerd geraakt om eens rond te kijken tussen de diverse vrijwilligersvacatures? Neem dan eens een kijkje op de vacaturebank van het Vrijwilligerssteunpunt Berg en Dal op www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/bergendal.

Bellen kan natuurlijk ook naar Forte Welzijn 085 0406066.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 29 april, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Vrijwilligerswerk in Berg en Dal

Reageren is niet toegestaan.