Vier Moederdag met een cadeau van de Plantenmarkt

GROESBEEK – Op de vrijdag en zaterdag voor Moederdag vindt op het terrein van Pluryn-locatie Werkenrode Jeugd in Groesbeek de jaarlijkse Plantenmarkt plaats. Ideaal voor iedereen die nog op zoek is naar een leuk cadeautje of gewoon zijn of haar tuin of balkon wil opfleuren.

Leerlingen van de Groenopleidingen aan het REA College en Werkenrode School kweken planten in een professionele kas op het terrein. Eens per jaar verkopen zij deze zelfgekweekte planten, samen met planten afkomstig van stagebedrijven. Dat gebeurt tijdens een gezellige Plantenmarkt, die dit jaar plaatsvindt op vrijdag 10 mei en zaterdag 11 mei.

Verkrijgbaar zijn onder meer perkgoed, begonia’s, gemengde hangpotten, salvia’s, mini-tomatenplanten, vaste (winterharde) planten en bloeiende kuipplanten, zoals de Thunbergia.

Daarnaast is er ook veel gezelligheid. Er is koffie en thee en voor de kleine trek is er heerlijke appeltaart van Buurtmarkt Breedeweg verkrijgbaar.

De Plantenmarkt vindt plaats op vrijdag 10 mei van 10.00 tot 20.00 uur en zaterdag 11 mei van 10.00 tot 16.00 uur bij de kas op het terrein van Pluryn-locatie Werkenrode, Nijmeegsebaan 9 in Groesbeek. Bordjes op het terrein wijzen de weg naar de Plantenmarkt.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 mei, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Vier Moederdag met een cadeau van de Plantenmarkt

Reageren is niet toegestaan.