Select Captain naar De Waard van Kekerdom

BERG EN DAL – De gemeente Berg en Dal mag zich het komende jaar opmaken voor een reeks unieke Real Roots Cafe LIVE sessies in de regio. Vanaf een uur of acht speelt, op vrijdag 17 mei Select Captain in de Waard van Kekerdom.

Select Captain, aka singer-songwriter en gitarist Kristian Gaarskjær komt uit Copenhagen. Select Captain heeft al twee spraakmakende albums en een EP op zijn naam staan. Nog niet zo lang geleden maakte Nederland kennis met zijn derde CD Off To Save The World. Op die plaat werk hij samen met het loepzuivere stemgeluid van Eurovisiesongfestival deelneemster Soluna Samay. Select Captain is bezig aan een tournee door Duitsland en vond het interessant om even de Duits Nederlandse grens over te wippen.

Tijdens Select Captain akoestische solo live shows word de luisteraar meegezogen in zijn verhalen. De fluitende Bard ligt lekker in het gehoor, amuseert en betrekt zijn publiek in zijn vertellingen. Het liedje If I Should Go (Video) is niet voor niets een graag beluisterd nummer op Spotify. Al meer dan 1 ½ miljoen mensen hebben hun oor te luister gelegd. Deze voortreffelijk zingende bariton komt tekstueel kristal helder over. In juni doet hij dan ook het voorprogramma van de uit Rock Island, Illinois afkomstige folkrock singer-songwriter Lissie.

Entree, voor dit avondvullende concert is GRATIS. Een bijdrage in de TIP JAR voor het podium of tijdens de rondgang met de hoed wordt erg op prijs gesteld. Uiteraard heeft Select Captain CD’s bij zich, die hij uitsluitend tijdens zijn live concerten verkoopt. Kom gewoon een oor te luister leggen en hoor je hart kloppen.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 april, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Select Captain naar De Waard van Kekerdom

Reageren is niet toegestaan.