Spreekuur: ‘Forte Welzijn en Nieuwe Nederlanders’

GROESBEEK – Dat Forte Welzijn ondersteuning biedt aan Nieuwe Nederlanders om mee te kunnen doen in de samenleving is niet nieuw. Wel is het nieuw dat Forte Welzijn een spreekuur opricht om deze mensen op een vast moment in de week te woord te staan. Het Spreekuur heet ‘Forte Welzijn en Nieuwe Nederlanders’.

Het spreekuur is voor Nieuwe Nederlanders die vragen hebben over thema’s: ontmoeten, meedoen en vrijwilligerswerk. Ook is het spreekuur bedoeld voor vrijwilligers die met Nieuwe Nederlanders werken en hier vragen over hebben. U mag tijdens het spreekuur fysiek binnenlopen, maar u mag ook bellen en e-mailen.

Om en om vindt het spreekuur plaats op donderdags van 11.30-13.30 in Millingen aan de Rijn en Groesbeek. De even weken is het spreekuur in Millingen, de oneven weken in Groesbeek. De koffie en thee staan voor u klaar!

Wat: Spreekuur Forte Welzijn & Nieuwe Nederlanders

Waar: Even weken St. Martinusschool, Chopinstraat 2, Millingen aan de Rijn

Oneven weken Voorzieningenhart Op de Heuvel, Ericastraat 39, Groesbeek

Wanneer: Donderdag 11.30 – 13.30

Data juni & juli: Millingen a/d Rijn: 13 juni, 27 juni, 11 juli, Groesbeek: 6 juni, 20 juni, 4 juli. 

Contactgegevens:

Anne de Jong             anne.de.jong@fortewelzijn.nl             06-53817109

Lisanne Bron              lisanne.bron@fortewelzijn.nl              06-83544053

fbt


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 mei, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Spreekuur: ‘Forte Welzijn en Nieuwe Nederlanders’

Reageren is niet toegestaan.