KinderzwerfboekStation bij Op de Heuvel

GROESBEEK – Bij Op de Heuvel in Groesbeek wordt een KinderzwerfboekStation opgericht op 24 mei om 13.30 uur. De bekende goochelaar Igor Krulsnor komt speciaal uit Verweggistan om het Station te openen met een spetterende Lettershow. Daarna kunnen de kinderen uit Groesbeek hier terecht voor een zwerfboek. Kinderzwerfboek stimuleert lezen en probeert zoveel mogelijk KinderzwerfboekStations op te richten. Zodat álle kinderen kunnen lezen.

Wat zijn zwerfboeken?

Kinderzwerfboeken zijn boeken met zwerfsticker die zwerven van kind naar kind. Zwerfboeken
worden doorgegeven, achtergelaten op scholen, in wachtkamers, winkels, treinen, KinderzwerfboekStations, enzovoorts. Hoe een boek ook zwerft, nooit mag het gelezen of ongelezen in een kast achterblijven. De afgelopen jaren zijn al een miljoen zwerfboeken op een spannende tocht gestuurd. Maar dat kunnen er nog véél meer zijn!

Stuur boeken op een spannende tocht

Doe mee met Kinderzwerfboek, omdat alle kinderen moeten kunnen lezen! Duik in je boekenkast en stuur boeken uit zwerven, zamel boeken in of start een KinderzwerfboekStation. Hoe je dit kunt doen lees je op www.kinderzwerfboek.nl. Daar kun je ook de zwerfstickers bestellen. 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 mei, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor KinderzwerfboekStation bij Op de Heuvel

Reageren is niet toegestaan.