Open dag leerwerk trajecten Gasterij ’t Groeske

GROESBEEK – Bij Gasterij ’t Goeske zijn veel mogelijkheden om een leerwerk traject te volgen. Tijdens de open dag op 11 mei maak je kennis met de werkbegeleiders, proef je de werkzaamheden in de facilitaire dienst, de horeca of in het groen en kan je speeddaten met de arbeidscoach om op al je vragen antwoord te krijgen.

De open dag is voor iedereen die meer wil weten over leerwerk trajecten bij Gasterij ’t Groeske. In een leerwerktraject verbeter je je vak- en werknemersvaardigheden. Je doet werkervaring op en vergroot zo de kans om werk te vinden. In een leerwerktraject ben je aan het werk en krijg je begeleiding van een jobcoach. 

Leerwerktrajecten zijn er voor volwassen werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt en eerst ondersteuning nodig hebben om te kunnen werken. Bijvoorbeeld omdat zij psychische, verstandelijke of lichamelijke beperkingen hebben. Of omdat zij (tijdelijk) zijn uitgevallen en niet meer terug kunnen naar de werkgever. Tijdens een leerwerk traject behoud je je eventuele uitkering. 

Tijdens de open dag kun je letterlijk een kijkje in de keuken nemen: op zaterdag 11 mei van 10 tot 15 uur in Gasterij ’t Groeske, Stationsweg 9t in Groesbeek, www.groeske.nl.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 mei, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Open dag leerwerk trajecten Gasterij ’t Groeske

Reageren is niet toegestaan.