Koor Vivace uit Groesbeek deelnemer Rabo Clubkas Campagne

GROESBEEK – Koor Vivace uit Groesbeek is op weg naar het “Gouden Jubileum”. Ter ere van het 50-jarig jubileum zullen de leden van het koor Vivace uit Groesbeek eind oktober 2019 met groot enthousiasme twee concerten gaan uitvoeren, compleet met live begeleidingsband.

De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang. Op woensdagavond klinkt achter de deuren van dorpshuis de Slenk een heus notenspektakel, en zingen zij de sterren van de hemel! Om dit grootse jubileumoptreden voor u te kunnen realiseren vragen zij uw steun.

Als lid van de Rabobank kunt op het koor stemmen tijdens de komende Rabobank Clubkascampagne. Wanneer u lid bent van de Rabobank Rijk van Nijmegen ontvangt vóór 14 mei per post een unieke stemcode. Tussen 14 en 29 mei kunt u uw stem uitbrengen. U doet dat via een stemsite van de Rabobank. Ieder Rabo-lid krijgt 5 stemmen en mag maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging uitbrengen. Wij hopen dat u op hen wilt stemmen. Dat zou een ontzettend leuk verjaardagscadeau zijn voor het “Gouden” koor uit Groesbeek.

Alvast ontzettend bedankt namens alle leden van het koor Vivace uit Groesbeek. 

 

 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 13 mei, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Koor Vivace uit Groesbeek deelnemer Rabo Clubkas Campagne

Reageren is niet toegestaan.