Kom kennismaken met Kemnade

GROESBEEK – Hoe is het om te werken bij Kemnade? Hoe ziet het terrein eruit en hoe is het leven op de woongroepen? Wie de Meet & Greet van Kemnade op woensdag 22 mei bezoekt, krijgt antwoord op alle vragen.

De locatie van Pluryn in Groesbeek hoopt met deze informele kennismakingsdag nieuwe (persoonlijk) begeleiders en hbo-stagiairs aan zich te binden. Kemnade behandelt en ondersteunt mensen met een licht verstandelijke beperking en een complexe zorgvraag. Hun problematiek bestaat meestal uit een mix van een ontwikkelingsachterstand, gedragsproblemen en psychische problemen.

Er zijn op 22 mei twee kennismakingsrondes: van 16.00-18.00 uur en van 19.00-21.00 uur. Medewerkers vertellen over hun werk, er wordt een toelichting gegeven op de missie en visie van Kemnade en tot slot vindt er een rondleiding plaats over het terrein.

Met alle kandidaten wordt een eindgesprek gehouden om te kijken of er aanleiding is om verder te praten over een mogelijke aanstelling. Is er geen match met Kemnade, dan wellicht wel met een andere locatie van Pluryn.

Belangstelling in een baan of stage bij Kemnade? Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.pluryn.nl/werkenbijkemnade.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 mei, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Kom kennismaken met Kemnade

Reageren is niet toegestaan.