Avondvierdaagse Groesbeek

GROESBEEK – Op 3 ,4 ,5 en 6 juni wordt weer de jaarlijkse avondvierdaagse in Groesbeek georganiseerd en iedereen is van harte welkom om mee te wandelen.

Sommige wandelaars noemen het al de mooiste avondvierdaagse in de regio want het voert de wandelaars langs de mooiste plekjes van het bosgebied rondom Groesbeek! 

Het startbureau is, net als vorig jaar, in Op de Heuvel aan de Ericastraat 39 in Groesbeek. De wandelafstanden zijn: 5, 10 en 15 km. Inschrijven kan op maandag 3 juni vanaf 15.00 uur in Op de Heuvel. Tevens is er de mogelijkheid om vooraf in te schrijven op dinsdag 28 mei ussen 14.00 uur en 16.00 uur in Op de Heuvel.

De starttijd is elke dag tussen 17.00 en 19.00 uur. De kosten zijn als volgt:

– als je als groep inschrijft en graag na afloop een beloning krijgt, is het € 4,00 per persoon, zonder beloning is het € 2,50 per persoon.
– loop je niet met een groep en wil je wel een beloning, kost het € 4,50 per persoon, zonder beloning is het € 3,00 per persoon.

Het is ieder jaar erg druk met parkeren. We hebben hiervoor een oplossing gevonden. Het veld tussen het Motorcross-terrein en Voetbalvereniging Germania. Wij willen jullie vragen hier gebruik van te maken voor de veiligheid van de kinderen. Kijk voor meer informatie op facebook: avondvierdaagse groesbeek, of mail naar avondvierdaagsegroesbeek@hotmail.com.

 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 mei, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Avondvierdaagse Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.