Enthousiaste, mannelijke, kok gezocht voor “Koken met mannen 60+” in Leuth

LEUTH – In september 2019 start in het Kulturhus te Leuth (Reusensestraat 6a) een beginners-kookcursus voor mannen 60+. Daarvoor is de organisatie op zoek naar een enthousiaste kok, die deze groep mannen de fijne kneepjes van het koken wil leren.

De cursus bestaat uit 10 bijeenkomsten en vindt, in overleg, tweewekelijks plaats op de maandagavond van 17.00 – 20.00 uur in het Kulturhus te Leuth. Samen met de mannen wordt er ingekocht, menu’s samengesteld en natuurlijk gekookt en gegeten, dit alles gezellig onder het genot van een drankje. Voor het bereiden van de maaltijden houd je rekening met de kookervaring van de groep.

Kijk eens op https://vimeo.com/217967283 dan krijg je een beter beeld van deze cursus.

Het project “Gezond in Berg en Dal” verstrekt subsidie hiervoor, de deelnemers betalen slechts de kosten van de boodschappen. Betrokken groeperingen zijn: het Kookhus Leuth, het Sociaal Team Kekerdom, Leuth en Millingen en Forte Welzijn.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Mail of bel dan naar Manon Hofmans (opbouwwerker Forte Welzijn Polder): Manon.Hofmans@fortewelzijn.nl of 06 159 688 95.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 24 mei, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Enthousiaste, mannelijke, kok gezocht voor “Koken met mannen 60+” in Leuth

Reageren is niet toegestaan.